Sous-vide vaření

Sous-Vide vaření je poměrně moderní metoda přípravy masa, ryb, zeleniny nebo například vajíček. Jedná se o přípravu pokrmů ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou. Cílem je zachování přirozené chuti, šťávy a textury potraviny.

Potraviny je potřeba zavakuovat do speciálního plastového sáčku pomocí vakuovačky

 

Nejprodávanější

2390
2391123902391
Značky
Výkon
     
  • ProfiCook SV 1112 pomalý hrnec 8.5l,sous vide Oceněno v testu Kód: 501112
    ProfiCook SV 1112 pomalý hrnec 8.5l,sous vide
    nedostupné
    ProfiCook - SV 1112 - Sous Vide hrnec pro pomalé vaření - 520 W, elektricky regulovaná teplota, 45 - 90°C, doba vaření až 72 hodin, průhledné okýnko, nepřilnavý povrch, kleště, stojan
    3 099 Kč (–22 %)
    1 975 Kč bez DPH
    2 390 Kč
       
    Značka: ProfiCook Záruka: 2 roky

Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem