Sous-vide vaření

Sous-Vide vaření je poměrně moderní metoda přípravy masa, ryb, zeleniny nebo například vajíček. Jedná se o přípravu pokrmů ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou. Cílem je zachování přirozené chuti, šťávy a textury potraviny.

Potraviny je potřeba zavakuovat do speciálního plastového sáčku pomocí vakuovačky

 

Nejprodávanější

1990
1991119901991
Značky
Výkon
     
  • ProfiCook SV 1126 souse vide tyčový nerez Oceněno v testu Kód: 501126
    ProfiCook SV 1126 souse vide tyčový nerez
    Skladem
    ProfiCook - SV 1126 - Vakuový vařič / Sous Vide - 800 W, automatické vypnutí, časovač, funkce jogurtovač, teplota 25 - 100°C, dotykový ovládací panel, LED displej, elektrický nastavení teploty
    3 399 Kč (–41 %)
    1 645 Kč bez DPH
    1 990 Kč
       
    Značka: ProfiCook Záruka: 2 roky

Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem